Tartalomjegyzék  
 Gy.I.K.  •  Keresés  •  Taglista  •  Csoportok   •  Regisztráció  •  Profil  •  Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned  •  Belépés
 Robonova-1 Következő téma megtekintése
Előző téma megtekintése
Új téma nyitásaHozzászólás a témához
Szerző Üzenet
RoboSanyi
RC-Games

HozzászólásElküldve: Pént. Márc. 30, 2007 12:43 pm Hozzászólás az előzmény idézésévelVissza az elejére

Üdv.minden idelátogatónak!

Van a tulajdonomban egy Robonova-1 robot, ami a gyártó második eladott példánya.
Cikk volt róla az RC-Games magazinban.
Akit érdekel a robotika, írjon bátran, csevegjünk egy olyan témáról, ami még igen csak kezdetleges cipőben jár.

www.robosanyi.hu

Tel:06-20-436-8000

Hitec Challenger 720
Subaru Impreza 1:28 (gagyi)
Felhasználó profiljának megtekintésePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Fezo
Admin

HozzászólásElküldve: Pént. Márc. 30, 2007 12:53 pm Hozzászólás az előzmény idézésévelVissza az elejére

Hello

Nézegettem az oldalt de nem működik a fénykép és a videó szekciónál a robotos részleg Sad

Pedig kíváncsi lettem volna pár képre illetve videóra

Esetleg megoszthatnál velünk pár érdekességet a robival kapcsolatban

Üdv

Fezo

Felhasználó profiljának megtekintésePrivát üzenet küldéseEmail küldéseFelhasználó weblapjának megtekintéseMSN Messenger
Fezo
Admin

HozzászólásElküldve: Pént. Márc. 30, 2007 12:58 pm Hozzászólás az előzmény idézésévelVissza az elejére

hopsz közben olvastam már az oldaladon hogy valamilyen szerver probléma miatt nem mennek a videók !

Idézet:
25 Mar : 00:56
Elnézést kérek, de pár napig nem tekinthetőek meg a képek és a videók a szolgáltató szerverproblémája miatt.

bocsi

Felhasználó profiljának megtekintésePrivát üzenet küldéseEmail küldéseFelhasználó weblapjának megtekintéseMSN Messenger
RoboSanyi
RC-Games

HozzászólásElküldve: Pént. Márc. 30, 2007 9:17 pm Hozzászólás az előzmény idézésévelVissza az elejére

Örömmel megosztok minden érdekes dolgot a robottal kapcsolatban.

Már agyontuningotam, és agyonprogramoztam a kicskét Laughing

Már egyik kezével fogni tud, minkét keze könyökben is hajlik, mozog előre-hátra, jobbra balra a feje.
RGB ledekből csináltam neki szemeket, és egy elektronikát ami úgy hajtja meg a ledeket hogy az akku feszültségszintjét figyelve változtatja a szinét. Például ha merülőben van az akksi akkor bepirosodik, ha jó az akksi akkor kék, ha félig merült akkor mozgás közben amikor leesik a feszültség a beállított érték alá akkor kék-piros villogással olyan a hatás mint ha lila lenne. Szóval tök állat.
Csináltam még egy leszerelhetö Jonny5 lánctalpat is ami olyan gyorscsatlakozós mint a síléc.

Szóval bütykölgetem, néha írok hozzá valami jó kis mozdulatsort, valami extrém koreográfiát, aztán modellező bemutatókon táncoltatom a nagyközönség előtt.
Csináltam egy szintezhető táncolóasztalt, mivel a gyro még nem tökéletes.

További tervek közé tartozik hogy a másik kezével is tudjon fogni, valamint a lábait Chapplin módjára ki tudja fordítani.
Na meg hát a Bluetooth vevő,az ultrahangos szenzor, azMP3-as hangmodul,a 3axis acelometer( 3d-s, szintező)
Ezek már pénztárcafüggő tervek.Már így is százezreket öltem digitális szervókba, esztergálásba,és CNC-marásba.

Hitec Challenger 720
Felhasználó profiljának megtekintésePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Fezo
Admin

HozzászólásElküldve: Pént. Márc. 30, 2007 9:21 pm Hozzászólás az előzmény idézésévelVissza az elejére

Na hát most már egyre jobban kíváncsi vagyok a videókra ! Very Happy

Ezek szerint akkor hogy a robi mit tud akkor az végeredményben programozás kérdése ?
(a technika háttéren kívül természetesen)

Fezo
Admin

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 31, 2007 9:00 am Hozzászólás az előzmény idézésévelVissza az elejére

Image

RoboSanyi
RC-Games

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 31, 2007 9:23 pm Hozzászólás az előzmény idézésévelVissza az elejére

Hát ja.Mindent tud,amit megírok neki,és amit mosgásilag képes is megcsinálni.
Csak hát egy 5 perces tornagyakorlat megírása most már csak fél nap,régebben egy hétbe tellett.

Hitec Challenger 720
Duke
Visszajáró

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 03, 2007 7:08 pm Hozzászólás az előzmény idézésévelVissza az elejére

ez igazán bámulatos..csak gratulálni tudok hozzá..
Felhasználó profiljának megtekintésePrivát üzenet küldéseEmail küldése
RoboSanyi
RC-Games

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 03, 2007 7:45 pm Hozzászólás az előzmény idézésévelVissza az elejére

Ha komolyabban érdekel, és kérdéseid vannak, bátran kérdezz, mindenre válasszolok amire tudok.

Örülök hogy tetszik. Laughing

Hitec Challenger 720
Fezo
Admin

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 08, 2007 6:58 pm Hozzászólás az előzmény idézésévelVissza az elejére

na ez egy nagyon über videó !

http://www.indavideo.hu/video/A_veszedelmes_robot_pingvin

RoboSanyi
RC-Games

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 08, 2007 10:49 pm Hozzászólás az előzmény idézésévelVissza az elejére

Hát ez tényleg ütős, kár hogy nincs annyi zsetonom robotikára mint a japóknak Sad

Hitec Challenger 720
korpincs
a NÉGY kerekű

HozzászólásElküldve: Vas. Dec. 09, 2007 10:16 am Hozzászólás az előzmény idézésévelVissza az elejére

Fezo írta:
na ez egy nagyon über videó !

http://www.indavideo.hu/video/A_veszedelmes_robot_pingvin
ez tényleg nagyon jó Very Happy
Felhasználó profiljának megtekintésePrivát üzenet küldéseEmail küldése
Hozzászólások megtekintése:      
Új téma nyitásaHozzászólás a témához

Ugrás:   

Következő téma megtekintése
Előző téma megtekintése
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.